Preskoči na glavni sadržaj

Eucerin Sun Fluid SPF 50


Nema kod mene ljeta bez SPF 50 ili SPF 50+ na licu. Imam svijetlo lice, ne želim da mi sunce uništi lice, da izgorim, da mi se pojave pjegice i sl.

Uvijek tražim da je SPF za lice mat. Imam kožu sklonu prištićima u redovnim uvjetima, a dok još dodam sunce, more, bazen, pijesak - jasno je da je ovo plodno tlo da mi lice podivlja.

Ovog ljeta sam kao dnevnu njegu koristila i Eucerin SPF 50. S obzirom da je mat koristila sam ga kada bih išla u grad, recimo da dućana. Ili kada bi se šetala po suncu. Ili kad bih išla negdje na roštilj. Također, koristila sam ga i prije pudera. S obzirom da volim da mi je lice dobro hidratizirano, uvijek sam prvo koristila hidratantnu kremu pa onda ovaj fluid. Tako sam bila sigurna za sve - bila sam hidratizirana i sigurna od sunca.



Fluid je učinkovit. Sunce nije mom licu napravilo ništa. Nema crvenila, nema isušenosti, nema pjegica. Zadovoljna sam jer nisam uočila prištiće na licu ili da se nešto loše dogodilo od korištenja fluida. Inače mislim da je Eucerin kao brend jako kvalitetan, ali eto uvijek zapnem za zvučnija imena i ljepšu ambalažu. Mislim da je vrijeme da to mijenjam.

Bočica je 50 ml, cijena je oko 135 kn i dostupno je uglavnom u svim ljekarna.

Primjedbe

  1. Tek sam od ove godine pocela koristiti kreme i za lice sa zastitnim faktorom, znam da je to uzasna navika, ali eto, no odmah se vidi efekt, nema pristica od sunca i nema pjegica! Vjerujem da je i ovaj proizvod jednako kvalitetan :) zvuci dobro po opisu i krajnjem rezultatu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čitala sam pohvale za ovaj fluid, ali nikako da stigne i kod mene na red za kupnju. Sviđa mi se što je mat, sad još samo trebal provjeriti da li mi je kompatibilan sa Shiseidovim puderom.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu