Preskoči na glavni sadržaj

Hansaplast Silver active sprej protiv znojenja stopala


Stopala mi se jako znoje, samo za orijentaciju - ne nosim sandale često jer mi se kliže u njima, ne mogu nositi ništa bosa što nema unutarnji dio (tamo gdje mi je stopalo) od brušene kože, na svemu ostalom mi se kliže. Evo baš danas sam obula cipele sa otvorenim prstima i nisam mogla bez čarapa. Kad i uspijem bez čarapa, onda mi se stopala jako oznoje, budu jako hladna i jako natečena. Da ne spominjem da to baš i nema ugodan miris.

Sprej sam kupila iz znatiželje, nisam od nikoga čula ništa o njemu. 

Miris mu je poprilično jak i dobro je sprejati stopala kraj otvorenih vrata ili prozora. Rekla bih čak da je miris i ugodan, malo me podsjeća na muške sprejeve, ali se taj miris tokom dana ne osjeti. Također, nisam osjetila neugodan miris stopala kasnije tokom dana.

Učinkovitost - rekla bih solidna. Stopala su mi bila lagano oznojena. Nije bilo pretjerano kao obično, ali nije niti bilo sasvim suho. Rekla bi da može poslužiti za nekoliko sati, ali za neki dulji period ne bih kazala da vrijedi 48 sati. Za neugodne mirise da, ali za znojenje ne. 

Mislim da ga vrijedi probati jer može malo olakšati problem znojnih stopala, ali kad je to jako velik problem, onda ovaj sprej nije dovoljan. Drugih metoda ima, napravila sam malu potragu na internetu i našla varijantu da se botox stavlja u stopala, ali me je toga nekako strah zasada. 

Da li Vi imate problema sa znojnim stopalima i kako ih rješavate?

Sprej je kupljen u Kozmu, cijena je 32 kn.

Primjedbe

  1. Problema imam sa znojnim stopalima, a rješenja nemam :( Noge mi ne mirišu ugodno već pola sata nakon tuširanja što je prava katastrofa :( Probat ću ovaj sprej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se stopala grozno zni+oje i takvi sprejevi slabo pomažu. Ono što sam otkrila je Bioclin Control krema, nju samo utrljam i suha stopala i dlanovi potpuno. Botox u stopala? Zar ga i tamo stavljaju :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu