Preskoči na glavni sadržaj

Aussie Frizz Miracle regenerator


Naravno, nakon šampona je uslijedio regenerator. Recimo da sam s njim na tome da mi je on solidan, za razliku od šampona. Regenerator je čak i dosta dobar. Dobro raspetlja kosu i poprično ju omekša, kao neki omekšivač za rublje. Nikad ga nisam ostavljala predugo na kosi, nego samo nekih dvije do tri minute i generano bila sam zadovoljna.Razliku sa i bez njega sam primijetila, kosa se je nekako bolje držala u hrpi i nije mi bila sva raščupana i neuredna. 

Nema tu neke filozofije, regnerator je ok. Kosu sam odrezala, tj. ono što na njoj nije valjalo i za ostatak ispravne kose je ovaj regenerator bio ok. Za sada mislim da nastavljam sa korištenjem ovog proizvoda.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i