Preskoči na glavni sadržaj

Adria spa suho ulje


Suha ulja su baš hit - staviš hrpu ulja na sebe, sve se upije i nisi mastan. To je izum godine.

Adria spa je ovaj put napravila ulje u super ambalaži, djeluje jako luksuzno. Mislim i po sastavu da je, lješnjak, makadamia i sl.

Kako sam koristila ulje - na licu, kosu i tijelu.

Lice mi je od ulja bilo njegovano, kosa nije bila suha, a noge su mi izgledale super, a ne kuži se da sam ih nauljila. Trebam još pisati?

Idem nanijeti tekući puder na lice nakon ulja i puder tako lijepo sjedne na lice, kosa mi miriši i presijava se na suncu.

Mislim da je sada dosta obećanja, ulje je jako dobro. Jednako mi je drago kao Nuxe ili Olival Čarobno ulje.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i