četvrtak, 4. rujna 2014.

Malo o hidrataciji kože + VICHY DARIVANJE


Hidratacija - tako bitna stvar, a dosta nas to ponekad zanemari. Zašto - lijenost ili jednostavno ne obraćamo pažnju?! I ja sama nisam do moje 25 shvaćala hidrataciju kao bitnom jer sam do tada jako puno spavala, puno mirnije živjela i lice mi je bio puno bolje. Onda je došlo doba ranog ustajanja, prije 6, radni dan koji završava kasno uvečer, nezdrava hrana, premalo vode itd, znate kako to već ide ....

I onda lutam od kreme do kreme - i zapravo sam shvatila da od svega mi je uvijek najbitnije imati jednu dobru hidratantnu kremu - ona uvijek opusti kožu, daje joj hrpu vlage i koža je blistava i opuštena. Čelo mi je najgori dio lica po pitanju hidratacije, uvijek me zateže i ne izgleda baš najbolje.

Godinama sam probala kreme i kreme i u zadnje vrijeme sam se nekako najbolje našla u Aqualia Thermal liniji - od obične do spa linije - sve odlično hidratiziraju, neke od njih se mogu koristiti čak i kao maske, uvijek su mi odlične za ispod pudera, za noć .... Ukratko, pokazale su mi se jako dobrima. Ovu liniju koristim otkako je izašla na naše tršite - od okoločne kreme pa sve do najzadnjih verzija. Ovo je linija koju Vam toplo preporučujem i nadam se da će Vam se svidjeti kao i meni.


A sada darivanje: VICHY NAGRAĐUJE 3 MOJE ČITATELJICE ILI ČITATELJA SA LAGANOM ILI BOGATOM NJEGOM ZA LICE!!!!Ukratko, navodi iz Vichyja: "Vichy nastavlja revoluciju na području idealne kože te predstavlja novu dimenziju hidratacije: nova linija Aqualia Thermal omogućuje dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu svježu ljepotu u svakom trenutku. Aqualia Thermal dinamična hidratacija dostupna u dvije teksture i Aqualia Thermal moćni  serum za sve tipove kože učinkovito hidratiziraju isušena područja lica. Zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz  kožu lica sva su područja dugotrajno hidratizirana. Svježa ljepota više nije san - uz novu liniju Aqualia Thermal."

Također u ljekarnama sredinom rujna započinje promocija za 7-dnevnu Aqualia Thermal rutinu - uz kupnju odabranog Aqualia Thermal proizvoda poklan tjedan dana rutine čišćenja i njege.Sve zainteresirane čitatelje pozivam da se jave u komentarima, nije potrebno ništa drugo navoditi, osim koju varijantu kreme želite. Dobitnike bira random.org. Ukoliko želite možete ostaviti svoj mail u komentarima ili samo ime.

Darivanje je otvoreno do 5.9.2014. u 16,00, dobitnici će biti objavljeni tokom večeri. Rok da se jave dobitnici (na mail beautybreakblog@gmail.com) koji nisu ostavili svoju mail adresu je 8.9.2014. 8,00. Darivanje je samo za čitatelje iz Hrvatske.

Čekam 3 najsretnija čitatelja koji će udomiti nove kremice!

Sretno i neka darivanje započne!

Hvala Vichy Hrvatska i L'Oreal Adria na ustupljena 3 proizvoda za darivanje!
Broj komentara: 15:

 1. Super darivanje! Nakon ljeta uvijek imam osjećaj da mi je inače mješovita koža dehidrirana pa bi rado probala laganu kremu. petra.knolmajer@vz.ht.hr

  OdgovoriIzbriši
 2. Obožavam Aqualia Thermal liniju pa ću se i ja igrati :D Biram kremu u rich varijanti :)
  malamona18@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Bogata :)
  marijana.dumancic@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Želim bogatu (riche) verziju kreme :D

  ines.obradovic@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Obožavam ovu liniju! Ja bih rado laganu kremu :)
  lilmee13@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 6. Željela bih bogatu njegu...

  OdgovoriIzbriši
 7. Lagana :)

  emina108@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 8. bogatu :)

  dkovacevic08@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 9. Vichy Aqualia Thermal linija kao stvorena za mene. Rado bi bogatu varijantu kreme.
  pupanena61@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 10. prekrasno darivanje, bogatu;)

  slehtajeslehta@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 11. kad će dobirnice????

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Objavljene su http://beautybreakbyana.blogspot.com/2014/09/dobitnici-vichy-darivanja.html

   Izbriši