Preskoči na glavni sadržaj

Malo o hidrataciji kože + VICHY DARIVANJE


Hidratacija - tako bitna stvar, a dosta nas to ponekad zanemari. Zašto - lijenost ili jednostavno ne obraćamo pažnju?! I ja sama nisam do moje 25 shvaćala hidrataciju kao bitnom jer sam do tada jako puno spavala, puno mirnije živjela i lice mi je bio puno bolje. Onda je došlo doba ranog ustajanja, prije 6, radni dan koji završava kasno uvečer, nezdrava hrana, premalo vode itd, znate kako to već ide ....

I onda lutam od kreme do kreme - i zapravo sam shvatila da od svega mi je uvijek najbitnije imati jednu dobru hidratantnu kremu - ona uvijek opusti kožu, daje joj hrpu vlage i koža je blistava i opuštena. Čelo mi je najgori dio lica po pitanju hidratacije, uvijek me zateže i ne izgleda baš najbolje.

Godinama sam probala kreme i kreme i u zadnje vrijeme sam se nekako najbolje našla u Aqualia Thermal liniji - od obične do spa linije - sve odlično hidratiziraju, neke od njih se mogu koristiti čak i kao maske, uvijek su mi odlične za ispod pudera, za noć .... Ukratko, pokazale su mi se jako dobrima. Ovu liniju koristim otkako je izašla na naše tršite - od okoločne kreme pa sve do najzadnjih verzija. Ovo je linija koju Vam toplo preporučujem i nadam se da će Vam se svidjeti kao i meni.


A sada darivanje: VICHY NAGRAĐUJE 3 MOJE ČITATELJICE ILI ČITATELJA SA LAGANOM ILI BOGATOM NJEGOM ZA LICE!!!!



Ukratko, navodi iz Vichyja: "Vichy nastavlja revoluciju na području idealne kože te predstavlja novu dimenziju hidratacije: nova linija Aqualia Thermal omogućuje dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu svježu ljepotu u svakom trenutku. Aqualia Thermal dinamična hidratacija dostupna u dvije teksture i Aqualia Thermal moćni  serum za sve tipove kože učinkovito hidratiziraju isušena područja lica. Zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz  kožu lica sva su područja dugotrajno hidratizirana. Svježa ljepota više nije san - uz novu liniju Aqualia Thermal."

Također u ljekarnama sredinom rujna započinje promocija za 7-dnevnu Aqualia Thermal rutinu - uz kupnju odabranog Aqualia Thermal proizvoda poklan tjedan dana rutine čišćenja i njege.



Sve zainteresirane čitatelje pozivam da se jave u komentarima, nije potrebno ništa drugo navoditi, osim koju varijantu kreme želite. Dobitnike bira random.org. Ukoliko želite možete ostaviti svoj mail u komentarima ili samo ime.

Darivanje je otvoreno do 5.9.2014. u 16,00, dobitnici će biti objavljeni tokom večeri. Rok da se jave dobitnici (na mail beautybreakblog@gmail.com) koji nisu ostavili svoju mail adresu je 8.9.2014. 8,00. Darivanje je samo za čitatelje iz Hrvatske.

Čekam 3 najsretnija čitatelja koji će udomiti nove kremice!

Sretno i neka darivanje započne!

Hvala Vichy Hrvatska i L'Oreal Adria na ustupljena 3 proizvoda za darivanje!




Primjedbe

  1. Super darivanje! Nakon ljeta uvijek imam osjećaj da mi je inače mješovita koža dehidrirana pa bi rado probala laganu kremu. petra.knolmajer@vz.ht.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam Aqualia Thermal liniju pa ću se i ja igrati :D Biram kremu u rich varijanti :)
    malamona18@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Bogata :)
    marijana.dumancic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Lagana :D
    marina.antunovic11@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Želim bogatu (riche) verziju kreme :D

    ines.obradovic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Obožavam ovu liniju! Ja bih rado laganu kremu :)
    lilmee13@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Željela bih bogatu njegu...

    OdgovoriIzbriši
  8. Lagana :)

    emina108@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  9. bogatu :)

    dkovacevic08@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Vichy Aqualia Thermal linija kao stvorena za mene. Rado bi bogatu varijantu kreme.
    pupanena61@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. prekrasno darivanje, bogatu;)

    slehtajeslehta@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  12. kad će dobirnice????

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Objavljene su http://beautybreakbyana.blogspot.com/2014/09/dobitnici-vichy-darivanja.html

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu